Top știri din 4 februarie

mccain
Foto:Alexandru Lebedev și John McCain

10 ani de Facebook, tineri europeni ce locuiesc cu părinții, concurs fotografic, politicieni moldoveni poligloți și muzică pentru nuntă în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 4 februarie 2014.

#1. Facebook îți arată cele mai frumoase momente de când te-ai înregistrat

La aniversarea de 10 ani a Facebook-ului, inginerii de la rețeaua de socializare au lansat o aplicație care îți arată cele mai frumoase momente de când ești pe Facebook.

#2. Câți dintre tinerii europeni mai locuiesc cu părinții

În timp ce doar 1,8% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani locuiesc cu părintii în Danemarca, procentul depășește 50% în Slovacia, Bulgaria și Grecia, într-un top realizat în funcție de acest indicator de Amazing Maps.

#3. Facebook împlinește 10 ani. Mesajul lui Mark Zuckerberg

La data de 4 februarie 2004, Mark Zuckerberg, împreună cu câțiva prieteni, au creat o rețea de socializare internă, iar peste 10 ani, Facebook-ul a devenit o alternativă online a relațiilor sociale.

#4. Au fost aleși finaliștii concursului de fotografie SONY 2014

Organizația Mondială pentru Fotografie (WPO) a anunțat lista participanților la concursul de fotografie SONY pentru 2014. Anul acesta fotografi din 166 de țări au înscris aproape 144.000, număr record pentru cei șapte ani, de când există concursul. Iată o preselecție a lucrărilor participante.

#5. Cât de bine s-a descurcat Bruno Mars la Super Bowl?

Show-ul de la Super Bowl este probabil cea mai discutată parte din tot evenimentul. Jocul de fotbal pierde din popularitate, în schimb apar tot mai multe articole care analizează show-ul interpretului sau interpretei care distrează publicul de milioane. Vezi în continuare cum s-a descurcat Bruno Mars.

#6. Iurie Leancă și Igor Corman etalează cunoștințele de limbi străine la TV

Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, şi premierul Iurie Leancă au demonstrat la emisiunea Fabrika, la Publika TV, că pot vorbi germana și respectiv maghiara.

#7. Cum să alegi muzica și dansurile pentru nunta ta

În primul articol am reiterat trei decizii importante pe care trebuie să le luați atunci când organizați o nuntă. În acest articol continuăm șirul lucrurile de care trebuie să țineți cont cu mare atenție.

#8. Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci în cifre

La Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, care se vor desfăşura în perioada 7-23 februarie, vor participa 3.000 de sportivi din 90 de ţări şi aproximativ 13.000 de jurnalişti.

#9. 4 februarie – Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului

Anual, la data de 4 februarie, este marcată Ziua Mondială de profilaxie a cancerului, eveniment susținut de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) în scopul combaterii maladiei şi promovării modurilor de abordare globală a bolii.

#10. Moldova a cucerit aurul, argintul şi bronzul la Cupa Deschisă a Belarusului la înot

În perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2014, în orașul Brest, Belarus, s-a desfăşurat Cupa Deschisă a Republicii Belarus la înot. Sportivii noștri au cucerit 4 medalii la această competiție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *