Cum să alegi muzica și dansurile pentru nunta ta

dans
Foto:Dansul mirilor PC: thegroomslist.com

În primul articol am reiterat trei decizii importante pe care trebuie să le luați atunci când organizați o nuntă. În acest articol continuăm șirul lucrurilor de care trebuie să țineți cont cu mare atenție.

Vedeți aici cele trei decizii care trebuie să le iei când îți planifici nunta.

#1. Muzica

Pentru a fi o seară cu adevărat reușită, trebuie să alegeți cu atenție trupa care va cânta la nunta voastră. Fie că alegeți un ansamblu folcloric, fie că doriți să alegeți o trupă rock.

Cel mai important – muzica trebuie să fie în stilul nunții.

Puteți combina mai multe stiluri de muzică pentru a mulțumi toți invitații. Totodată, puteți să invitați mai mulți intepreți. Dacă sunteți un cuplu mai rebel puteți invita un DJ. El va ști cu siguranță cum să ridice sala în picioare.

#2. Dansul mirilor

Dansul mirilor este o componentă importantă a petrecerii de nuntă, care transformă evenimentul în unul memorabil sau mai puțin memorabil. Pentru a rămâne în memoria invitaților, trebuie să alegeți melodia care vă reprezintă cuplul.

Frecventați orele de dans – un lucru foarte important. Antrenorul vă va ajuta să vă creați o coregrafie specifică cuplului. Un dans reușit depinde de coregraf. Alegeți cel mai bun!

Indiferent de alegerea pe care o veți face, melodia va fi cea care va da tonul serii și de aceea ea trebuie să vă reprezinte. Până la urmă, este dansul vostru dar dedicat invitaților.

#3. Dansatorii care vor încinge atmosfera în timpul nunții

Pentru a transforma nunta în una plină de energie e destul de a invita o trupă de dansatori. Aceștia vă vor scuti de bătăi de cap, iar invitații vor admira jocul frumos al dansatorilor.

Fie că doriți un tangou profesionist, fie că o bătută de la sudul Moldovei. Dacă alegeți o trupă profesionistă veți avea parte de toate tipurile de dans.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *