(quiz) Ce știi despre lumea filmului? Verifică-ți cunoștințele din domeniul cinematografic și acumulează altele noi

Depositphotos_299694890_XL
Foto:depositphotos.com

Ești pasionat(ă) de lumea filmului, ești la curent cu toate noutățile cinematografice sau visezi să faci parte din echipa de producție? Răspunde la câteva întrebări pentru a-ți verifica cunoștințele în materie de film, dar și pentru a acumula altele noi.

În cadrul acestui quiz, vei primi răspunsuri la mai multe întrebări, precum: „Când a apărut sărutul pentru prima dată într-un film?” , „Ce înseamnă un plan american?” și „De ce ai nevoie pentru a-ți începe activitatea în acest domeniu?”.

Felicitări dacă ai ajuns la finalul quiz-ului! Dacă ai devenit curios/curioasă în legătură cu lumea filmului și ai vrea să faci primul pas în întâmpinarea acesteia, îți povestim câte ceva despre educația alternativă în industriile de creație, propusă de CAMA – Chisinau Academy of Media Arts, unde vei avea ocazia să îți pui bazele cunoștințelor necesare pentru a activa în domeniu.

CAMA își propune să ofere studenților săi accesul la spații de filmare, la sunet, la echipamente performante și la ghidarea din partea tehnicienilor competenți care știu să le gestioneze. Mai mult, vor căuta să intereseze brandurile locale și internaționale, ca artiștii din Moldova, România și Ucraina să colaboreze cu studenții academiei.

Unul dintre principalele avantaje ale CAMA este raportul dintre teoria și practica predată. Așadar, vei petrece 192 de ore timp de șase luni cot la cot cu mentorul tău în meserie, dedicând 20 % din timp aspectelor teoretice și 80 % – celor practice.

CAMA urmărește promovarea educației alternative în industriile media și creșterea talentelor din Moldova pentru film, reclame, clipuri, TV și alte proiecte audiovizuale. CAMA este parte a BR Media Group, un hub ce-și propune dezvoltarea domeniului creativ, și lansează cinci oferte de curs:

# Curs Director de Imagine – nivel începător;
# Curs Director de Imagine – nivel mediu;
# Curs Efecte Speciale CGI – nivel începător;
# Curs Management de Proiect – nivel începător;
# Laborator Scenaristică și Adaptarea Prozei Contemporane.

Mai multe detalii despre înscrierea la curs și despre academie în sine puteți găsi accesând linkul atașat aici.

Sursă foto: depositphotos.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine