Trei decizii importante pe care trebuie să le iei corect când îți planifici nunta

collage nunta2
Foto:Nunta din the Game of Thrones

Nunta este un eveniment „obișnuit” ca și celelalte din viața ta. Poate fi cel mai frumos, dar poate fi cel mai nereușit eveniment organizat de tine. Cele mai mici detalii îți pot transforma visul de a avea o nuntă de vis într-un coșmar care te va urmări întreaga viață.

Nu ai nevoie de sume fabuloase pentru a avea o nuntă bine organizată. Un plan bine pus la punct te va scuti de multe probleme:

#1. Localul unde îți vei organiza nunta

Dacă până acum credeai că este simplu să o faci și există sute de localuri bune, să știi că lucrurile nu sunt chiar așa. Unele sunt prea scumpe, altele nu au aerisire sau anturajul nu corespunde stilului de nuntă pe care îl dorești.

Înainte de a alege localul, asigurate de numărul exact de invitați care vor fi prezenți la eveniment. Apoi căută sala de nuntă care va permite acestora nu doar să admire designul localului, ci și să aibă spațiu pentru a se distra – un lucru extrem de important pentru o nuntă tradițională.

E dificil să cauți dacă nu ai prioritățile notate. Pentru început, vezi care sunt cele mai importante lucruri pe care le vrei într-un local.

#2. Invitațiile la eveniment

Dacă rochia de mireasă și rochia mamei cu cea a celei mai bune prietene se asortează cu întreg stilul nunții, același lucru trebuie să se întâmple și cu invitațiile de nuntă.

Încearcă să folosești aceeași gamă de culori, fotografii cu voi doi, nu devia de la tematica nunții. Invitațiile sunt foarte importante. Nu apela la persoane lipsite de rafinament. Selectează cu atenție persoana care îți va crea invitațiile.

Explică-i persoanei cum îți dorești să arate acestea, personalizează-ți invitațiile!

#3. Fotografiile și secvențele video din timpul nunții

Dacă invitațiile sunt cartea de vizită a nunții, atunci serviciile foto-video la nuntă sunt rezultatul creativității unei echipe profesioniste. Nu fiți zgârciți! Serviciile unui fotograf și operator bun costă mult! Fotografiile sunt pentru restul vieții, când le veți admira la bătrânețe trebuie să plângeți de bucurie, nu din alte motive.

Recomandările sunt cele mai potrivite. Portofoliul unui fotograf și operator vă pot scuti de surprize neplăcute. Așa că analizați cu atenție lucrările artiștilor, pentru a vă asigura că veți achita o sumă bunicică pentru servicii profesioniste.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *