(video) Urmărește online cel mai popular serial de comedie produs în Moldova în anul 2021

miron111
Foto:Pagina de Facebook: Oameni Gospodari

În 2021, producătoarea Ana Antir și regizorul Mircea Bobînă alături de mai multe fețe cunoscute (Dumitru Roman, Pavel Sîrbu, sau Cristina Miron) au dat naștere serialului de comedie „Oameni Gospodari”. Producția a devenit foarte populară la TV, iar acum puteți urmări fiecare episod online pe canalul oficial de YouTube.

Synopsis

Dima Ițîc, trei luni de zile le-a petrecut pe-un șantier de construcții în Israel ca să câștige bani pentru nunta fiicei sale, care urmează să se mărite, într-o săptămână, cu fiul primarului. Însă, în legătură cu situația epidemiologică din lume, rămâne blocat, într-un sanatoriu din Israel.

Aflându-se în izolare, Ițic încearcă să rezolve problemele care vin peste el ca o avalanșă pe zi ce trece, să își salveze căsnicia, să mediteze asupra comportamentului său, să stabilească o relație cu copiii, din viața cărora a absentat și la educația cărora n-a participat.

Situațiile contradictorii, absurde, bizare și totodată foarte veridice și realiste, încercările și provocările la care sunt supuși eroii și o mulțime de evenimente neașteptate ce se vor întâmplă în acest răstimp, te vor ține în suspans

Regie: Mircea Bobînă
Scenariu: Mariana Starciuc
În distribuție: Dumitru Roman, Pavel Sîrbu, Ion Jitari, Rodica Mereuță, Cristina Miron

Toate episoadele le puteți vedea aici

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine