A petrecut 11 ani împletind o pălărie și un pulover din propriul păr

ku-xlarge
Foto:PC: Shuttershock

O fostă profesoară din Chongqing, China, pe nume Xiang Renxian, a dedicat 11 ani din viața pentru a împleti o pălărie și o haină soțului ei, din propriul păr. Xiang spune că părul a început să-i cadă atunci când ea avea 30 de ani. Vezi mai departe fotografiile cu noile haine ale soțului norocos.

”De-a lungul tinereții mele am fost mereu cunoscută pentru părul meu lung minunat, iar când am crescut mai mare mi-am dat seama că, la fel ca și aspectul meu fizic, părul meu și-a pierdut luciul, a declarat Xiang pentru Global Times. ”Mulți oameni mă invidiau pentru părul meu negru și lucios, așa că am vrut să-l păstrez.”

Xiang a spus că își colecta părul de ani de zile, dar nu știa ce să facă cu el. Abia în 2003 ea a decis să împletească îmbrăcăminte. ”Abia când am împlinit 49 de ani mi-a venit ideea să fac ceva pentru soțul meu. Mi-a luat ceva timp pentru a perfecta tehnicile. Odată ce am căpătat mai multă experiență, era nevoie doar de multă răbdare ca să duc proiectul până la sfârșit.”

Chinezoaica spune că a numărat fiecare fir de păr folosit. Totalul este de 116.058 fire de păr, folosite pentru pălărie și pulover.

xiang3_10833500
PC: Chongqing Economic Times
xiang1_71699700
PC: Chongqing Economic Times
PC: hln.be
PC: Chongqing Economic Times

Sursa: jezebel

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *