(video) Cinci filme pe care să le privești în acest weekend la cinematograful Cineplex din Chișinău

Foto:colaj diez.md

Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematograful Cineplex din Chișinău.

# CASA GUCCI

Întins pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare, și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control.

# ENCANTO

Encanto spune povestea columbiencei Mirabel Madrigal, o tânără care trebuie să trăiască zi de zi cu frustrarea că este singura din familia ei care nu are puteri magice.

# RESIDENT EVIL

Situată în 1998, această poveste de origine explorează secretele misteriosului Spencer Mansion și al nefericitului Raccoon City.

# VÂNĂTORII DE FANTOME: MOȘTENIREA

Dupa ce se mută într-un orăsel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

# RON O IA RAZNA

 

 

Barney, un școlar de 11 ani, neîndemânatic din punct de vedere social, este ultimul copil din oraș care primește un prieten robot, un dispozitiv cu cea mai complexă tehnologie din lume și cea mai recentă nebunie de pe piață. El îl primește pe Ron, un robot care funcționează defectuos și nu își poate controla setările. Așa că Barney va încerca să-l învețe pe Ron cum să fie om.


Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național până la 30 noiembrie 2021.

Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la cinematograf vor trebui să prezinte unul din următoarele documente:
— certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
— rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
— concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (șase luni);
— act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine