Justin Bieber – o nouă bătaie de cap pentru administrația Obama

collage
Foto:Colaj #diez

O petiție pentru expulzarea cântărețului Justin Bieber din Statele Unite a reușit să strângă peste 100.000 de semnături ceea ce, conform legii, înseamnă că va trebui să primească un răspuns de la Casa Albă. Iar răspunsul chiar ar putea fi pozitiv.

Petiția pentru expulzarea lui Justin Bieber, care poate fi citită pe site-ul oficial al Casei Albe dedicat special acestor mesaje, are în clipa de față peste 175.000 de semnături. Textul ei spune că “cetățenii Statelor Unite se consideră reprezentați într-un mod greșit în domeniul culturii pop”, astfel încât cer deportarea lui Justin Bieber, despre care susțin că e “periculos, nesăbuit, distructiv” și, în plus, “și consumator de droguri”, astfel încât “amenință siguranța poporului nostru și exercită o influență îngrozitoare asupra tineretului nostru”.

Conform ABC News, deoarece petiția a trecut de 100.000 de semnături, Casa Albă este obligată acum să dea un răspuns oficial. Iar acesta ar putea duce în final la expulzarea lui Bieber, deoarece cântărețul este cetățean canadian, nu american, având doar drept de muncă în Statele Unite. De altfel, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, instituția guvernamentală care ar putea să-i revoce Green Card-ul lui Bieber, a declarat pentru ABC News ca va examina ce implicații au infracțiunile comise de Bieber asupra dreptului de a rezida în SUA.

Petiția a fost creată acum o săptămână, după ce Bieber a fost reținut sub acuzatia ca a condus sub influența alcoolului. La doar câteva ore după ce petiția a depășit 100.000 de semnături, Justin Bieber s-a predat politiei din Toronto care-l acuza că a agresat șoferul limuzinei care îl ducea dintr-un club la hotel. În același timp a apărut și o contra-petitie care solicită ca Bieber să nu fie deportat deoarece ”e o ființă umană”, ”are dreptul să facă greșeli” și ”a salvat multe vieți”, inclusiv, se pare, cea a autorului petiției. Aceasta a strâns până la 3.000 de semnături.

Sursa: stirileprotv

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *