Sheriff Tiraspol a suferit a doua înfrângere în grupele Ligii Campionilor. Inter Milano s-a impus cu 1 la 3

Sheriff Tiraspol vs Inter – Uefa Champions League 2021/2022

Echipa de fotbal din Stânga Nistrului și actuala campioană a Moldovei, Sheriff Tiraspol, a fost învinsă în această seară, cu scorul de 1 la 3, de către formația Inter Milano, în cadrul grupei D a Ligii Campionilor UEFA, ediția 2021/2022.

Echipa din Tiraspol a suferit a doua înfrângere în grupele UEFA Champions League, după ce Inter Milano s-a impus în tur, scor 3-1.

Pentru italieni au marcat Marcelo Brozovic în minutul 54 al partidei, Milan Skriniar în minutul 66 și Alexis Sanchez în minutul 82. Pentru gazde, unicul gol a fost marcat în prelungirile partidei, în minutul 90+2 de către Adama Traore.

Amintim că, după startul foarte bun din grupele Ligii Campionilor UEFA, lotul echipei Sheriff Tiraspol s-a scumpit cu aproape 10 milioane de euro (în prezent echipa este cotată pe piața transferurilor la suma de 21 milioane de euro).

În sezonul acesta, Sheriff Tiraspol s-a calificat, în premieră pentru o echipă din campionatul moldovenesc, în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi – UEFA Champions League (Liga Campionilor UEFA).

În următoarea etapă, echipa din Tiraspol o va confrunta pe Real Madrid, care va face deplasarea în stânga Nistrului pe 24 noiembrie.

Momentan, Sheriff se situează pe locul trei în grupă cu șase puncte acumulate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine