Toți participanții înscriși la Eurovision 2014 au fost admiși în etapa II

big-57-de-concurenti-lupta-pentru-a-reprezenta-moldova-la-eurovision-2014
Foto:Eurovision 2014 Moldova. PC: trm.md

Toate cele 64 de piese înscrise, iniţial, în concursul Eurovision Song Contest – 2014 au fost admise la etapa a doua a selecţiei naţionale a concursului – audiţia Live. Aceasta va avea loc sâmbătă, la ora 11:00, în studioul mare de la Radio Moldova.

Potrivit unui comunicat la etapa a 2-a a selecției naționale a ESC 2014 au fost admise toate piesele înscrise în concurs.

Comitetul de organizare a concursului internațional Eurovision 2014, a examinat contestațiile depuse de către trei participanți ai primei etape a selecției naționale (audiere interna de pe CD) cu privire la unele prevederi ale Regulamentului Selecției Naționale pentru Concursul Muzical EurovisionSong Contest 2014 „O melodie pentru Europa. Astfel, s-a constat că Regulamentul nominalizat a înregistrat o greșeală tehnică, ce ține de stabilirea numărului de piese acceptate pentru audieri la etapa Live.

În cadrul ședinței de astăzi, în vederea depășirii situației create și asigurării unei transparențe maxime a procesului de organizare a concursului, Comitetul organizatoric și juriul au convenit să accepte pentru audieri Live toate piesele care au fost depuse pentru etapa de audieri interne de pe CD.

Această decizie este dictată și de dorința de a acorda tot suportul artiștilor care s-au înscris în această competieție. Deasemenea, Comitetul organizatoric, creat special pentru a asigura bună desfașurare a celei de-a 10 ediții Eurovison 2014, va informa publicul cu privire la toate acțiunile întreprinse, astefl încât, cel mai important concurs televizat de muzică să fie organizat la cele mai înalte standarde de calitate.

A doua etapă a selecției ESC 2014 (interpretare „Live”) se va desfășura sâmbătă, ora 11:00, în studioul mare a Radio Moldova, cu transmisiune în direct pe site-ul www.trm.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *