Unde vor fi amplasate cele două puncte mobile de vaccinare anti-COVID-19 în acest weekend

vaccinare autobuz
Foto:Primăria Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că în acest weekend, 30-31 octombrie, în intervalul orelor în intervalul orelor 10.00-18.00, cele două puncte de vaccinare mobile se vor afla în continuare în serviciul populației. Mai jos vă propunem să vedeți în care sectoare ale capitalei vor staționa autobuzul și troleibuzul destinate vaccinării.

Astfel, pe data de 30 octombrie, troleibuzul va fi în sectorul Buiucani, pe strada Calea Ieșilor, intrarea în Parcul „Alunelul”, iar autobuzul se va afla pe stada Armeneacă la intrare în Piața Centrală.

De asemenea, pe data de 31 octombrie, troleibuzul va fi în sectorul Botanica, pe bulevardul Cuza-Vodă, în preajma magazinului „Green Hills”, iar autobuzul se va afla pe strada Armeneacă la intrare în Piața Centrală.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii octombrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine