(video) Victoria echipei Sheriff Tiraspol în Liga Campionilor, desemnată evenimentul săptămânii de către vlogger-ul sportiv rus Alexandr Juravlev

sheriff

Vlogger-ul rus Alexandr Juravlev a inclus prima victorie a echipei Sheriff Tiraspol în grupele Ligii Campionilor în topul celor mai bune evenimente din prima săptămâna a turneului. Jurnalistul sportiv a felicitat echipa pentru rezultatul obținut, dar a menționat și faptul că chiar dacă echipa joacă în campionatul moldovenesc nici un fotbalist moldovean nu a fost scos pe teren.

Vezi mai jos ce a mai spus acesta despre jocul echipei Sheriff Tiraspol.

Campioana Moldovei a uimit lumea fotbalului după ce s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor, iar după au mai făcut-o odată după ce au reușit să obțină victorie în primul meci împoyriva echipei Shaktar Donețk.

Fostul internațional neerlandez Dirk Kuyt s-a limitat să afirme că un club de talia lui Sheriff Tiraspol nu ar trebui să se numere printre cele calificate în faza grupelor Ligii Campionilor.

„Sunt conștient că Liga Campionilor este o competiție care se adresează echipelor campioane, dar formații cum este Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în Liga Campionilor”, a declarat analistul TV.

Reacția fostului jucător neerlandez a făcut înconjurul lumii fotbalului, iar acesta și-a atras extrem de multe critici pentru că nu respectă cluburile mici care doresc să își depășească condiția.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine