(foto) Își vor urma studiile de masterat în Marea Britanie. Cine sunt cei cinci bursieri Chevening 2021/2022

20210907_121315

Tradițional, în luna septembrie, aflăm cine sunt câștigătorii bursei de studii Chevening. Așadar, cinci persoane din Moldova își vor începe începe studiile de masterat în Marea Britanie în anul academic 2021/2022.

Ambasada Marii Britanii la Chișinău ne-a comunicat cine sunt bursieri Chevening în acest an. Lista învingătorilor o puteți vedea mai jos.

# Anna Orleoglo

MSc in Pharmaceutical Development with Business Management at Keele University, Staffordshire

# Anna Strasevici

MSc in Management at University of Sussex, Brighton

# Mihaela Sirițanu

MA in Public Policy at University of Warwick, Coventry

# Nicolai Leontiev

MSc in Marketing Communication at University of Westminster, London

# Arcadie Botnaru

MA in Outdoor and Experiential Learning at University of Cumbria, Carlisle

Finanțate de Ministerul britanic de Externe și administrate de Consiliul Britanic, prestigioasele burse Chevening oferă studenților străini posibilitatea să studieze în Marea Britanie. Aceste burse sunt acordate în peste 150 de țări și permit viitorilor lideri, factori de decizie și formatori de opinie să se familiarizeze cu Marea Britanie și să obțină calificări benefice țărilor lor.

Bursele Chevening sunt acordate persoanelor fizice cu medii academice înalte, tinerilor profesioniști ambițioși și cadrelor academice puternice, care și-au afișat potențialul de lider. Bursa oferă ajutor financiar ce acoperă costurile de studii de masterat la oricare dintre universitățile de top din Marea Britanie, dar și posibilitatea de a deveni parte a unei rețele globale influente ce constă din peste 44 000 de absolvenți.

O nouă rundă de înscrieri a fost deschisă recent pentru anul academic 2022/2023. Află aici detalii despre cum poți deveni și tu student la un curs de masterat în Marea Britanie.

Pe #diez puteți afla experiența Cristinei Lisii, tânăra care a fost beneficiară a bursei în anul 2013/2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine