În Moldova, a fost lansat primul podcast cu și despre alergători. „Ascultătorii vor putea obține informații utile direct de la sursă”

ddssa

Un tată și un fiu realizează, în premieră pentru Moldova, un podcast despre alergători. Călin Gamurari, în vârstă de 29 de ani, și tatăl său Veaceslav, în vârstă de 50 de ani, vor produce împreună emisiuni informative despre beneficiile alergatului, alături de persoanele care practică acest sport.

Podcast-ul „Puși pe fugă” este primul podcast cu și despre alergători din Moldova. El a fost lansat pe 6 septembrie, iar primul invitat a fost Vitalie Gheorghiță.

„Am observat că la toate distanțele la care a participat Vitalie a ocupat minimum locul 2. Este câștigător la mai multe distanțe, antrenor și un sportiv bun”, așa l-a prezentat Călin pe primul său invitat.

De asemenea, podcast-ul poate fi ascultat pe Spotify.

L-am întrebat pe Călin de unde s-a inspirat pentru crearea podcast-ului și de ce a decis să realizeze acest podcast alături de tatăl său. „Eu și tata practicam alergarea la nivel amator din 2015 și 2016 consecutiv, iar în ultimii trei ani, el a început să participe tot mai activ la competiții de alergare. Acest sport a devenit o pasiune de a noastră și, văzând că în spațiul românesc nu există podcast-uri despre acest domeniu, am zis de ce să nu investim timp, energie și bani.

Invitații noștri vor fi alergători profesioniști și amatori care au istorii deosebite și remarcabile și care pot inspira pe oricine. Aceștia, la fel, vor povesti mici secrete pentru începători, cum ar fi alergarea pe șosea, alergarea pe teren accidentat sau triatlon.

Prin intermediul acestui podcast, urmărim să popularizăm acest tip de sport atât în rândul persoanelor care nu sunt familiarizate cu el, cât și în rândul celor care sunt la început de practică. De aceea, ei vor avea posibilitatea să primească informații utile direct de la sursă”, a povestit Călin pentru echipa diez.md.

Dacă vrei să afli ce podcast-uri sunt lansate în Moldova, accesează acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine