(foto) Jocurile Olimpice 2020: ce rezultat a înregistrat atleta Zalina Petrivskaya la cea de-a patra participare a sa

zalina1

În cea de a noua zi a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a evoluat atleta din Moldova Zalina Petrivskaya. Sportiva a noastră a înregistrat rezultatul de 69,29 metri la aruncarea ciocanului, însă nu a reușit să-și repete experiențele de Londra (2012) și Rio de Janeiro (2016) și să se califice în finală.

Beijing 2008: locul 37, cu un rezultat de 64,20 metri.

Londra 2012: locul 9, cu un rezultat de 74,06 metri, dar alături de alte câteva sportive a fost ulterior descalificată.

Rio 2016: locul 5, cu un rezultat de 73,50 metri.

Tokyo 2020: locul 17, cu un rezultat de 69,29 metri.

„Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și că ați fost aproape de mine. Din păcate, astăzi nu a fost ziua mea, dar așa este sportul, câteodată sever și nemilos. Mâine mă trezesc și o iau de la început cu un nou scop și cu un nou vis”, a declarat Zalina Petrivskaya, cea care a concurat la cea de-a patra olimpiadă din cariera sa.

De asemenea azi, luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu s-a calificat în semifinalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Amintim că, la jocurile Olimpice din acest an, Moldova este reprezentată de 20 de sportivi. Sportivii calificați la JO sunt: Zalina Petrivskaya, Serghei Marghiev (aruncarea ciocanului), Dimitriana Bezede (aruncarea greutății), Lilia Fisikovici (maraton), Andrian Mardare (aruncarea suliței), Alexandra Emilianov (aruncarea suliței), Anastasia Nichita (lupte feminine), Victor Ciobanu (lupte greco-romane), Denis Vieru, Victor Sterpu (judo), Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Olărașu (canoe), Alexandra Mîrca, Dan Olaru (tir cu arcul), Tatiana Salcuțan, Alexei Sancov (înot), Elena Cîlcic, Marin Robu (haltere), Anna Dulce (tir).

Jocurile Olimpice de la Tokyo au loc în perioada 23 iulie-8 august 2021.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine