Anatol Untură, despre bursa de 3 000 de lei: „Am primit mai mult de 100 de cereri, vor fi minim două burse”

My Post (2)

După ce ieri, 10 iunie, antreprenorul moldovean Anatol Untură a anunțat că va oferi o bursă de 3 000 de lei unui tânăr cu rezultate bune la învățătură și care își va continua studiile la o universitate din Moldova, acum spune că i-a „explodat Facebook-ul” cu mai mult de 100 de cereri de participare.

„Să zic că a explodat Facebook-ul meu, e să nu zic nimic. Am primit mai mult de 100 de cereri de participare, de la tineri de la 10 la 25 de ani din toate colțurile țării și de la toate facultățile posibile. Avem chiar agronomi, scriitori și muzicanți. Ne scriu și mulți părinți, decani, diriginți de clase. Se pare că problema e una de care nici nu bănuiam”, menționează acesta în mesajul său.

Anatol spune că îi va lua ceva timp să citească toate mesajele, iar săptămâna viitoare speră să vină cu un verdict: „Prioritate vor avea copiii din familiile defavorizate (sunt cei mai mulți în solicitări) și cei cu rezultate foarte bune la reușită”.

Totodată, antreprenorul spune că a dat curs inițiativei sale și un manager – Vitalie Palanciuc.

„El la fel vrea să «adopte» un student și pe lângă bursă, propune să instituim și un mentorat asupra studenților pe care vom decide să îi ajutăm. Nu doar cu burse să îi ajutăm, dar și cu sfaturi, cunoștințe, idei”, afirmă Anatol.

Pe final, acesta conchide că burse vor fi minim două și încurajează și pe alți cunoscuți de-ai săi să „adopte” un student.

Profilul de Facebook a lui Anatol îl găsiți AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine