Studenții de la UTM au aflat mai multe despre cum să obții un job de la Rebeca-Lavinia Toader

1-6-1030×579

Cât de important este CV-ul? Iar aspectul fizic la interviul de recrutare? Cum poți ieși în evidență ca și candidat? Apoi, cum îți dai seama dacă jobul ți se potrivește? Și cum te poți adapta mai ușor la primul loc de muncă?

Pe 12 aprilie, Rebeca-Lavinia TOADER, Team Leader la echipa de recrutare din Moldova și România a companiei de IT – Stefanini Group, prezentă în peste 40 de țări, inclusiv Moldova, a organizat un workshop interactiv online pe tema: „1st Job. Survival kit for new employees”. Workshop-ul a fost prezentat studenților de la ciclurile I – Licență și II – Master, Facultatea Electronică și Telecomunicații a Universității Tehnice a Moldovei.

Au fost abordate aspecte esențiale la subiect, fiecare dintre acestea având un generic motivațional: Fii cât mai proactiv posibil! Fii cât mai sociabil! Gândește-te ce ai putea schimba spre bine! Află ce așteptări au ceilalți de la tine! Organizează-ți noile activități și pune multe întrebări! Nu renunța ușor!

Înțelegerea celor mai importante aspecte ale unui nou job îți dă încrederea că noul început este promițător în construirea carierei și creșterea profesională. Cel mai bun sfat pentru prima perioadă ar fi: „Este esențial să începi noul job cu dreptul. Nu fi timid sau, din contra, arogant. Pune întrebări, socializează și preia inițiativa cât mai rapid. Mult succes în noul rol!”


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez

Taguri: #promo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine