Despre lucrul în secţia COVID, învăţământ la distanţă şi concepte greşite despre virus. Ascultă cel de-al doilea episod al podcast-ului „The Moldovan Coffee Break”

0-02-0a-2ae612efdaaa6315bcb7ef35abc790c45ba5d4e10bbfa4d4ec294a5b93d8d8a6_fbae775b

The Moldovan Coffee Break este un podcast realizat de compania media din Irlanda Europa United în cooperare cu Loredana Prijmireanu și are ca scop prezentarea Moldovei către audiența din Vest printr-un exercițiu de reflectare asupra realității și a aspirațiilor existente pentru țară. În a doua ediție a podcast-ului, Vasile Harghel povesteşte despre experienţa universitară în Moldova şi despre situaţia din cadrul spitalelor care luptă cu pandemia.

Vasile Harghel are 23 de ani şi e student în anul 5 la Medicină. Încă din primul an, a fost convins că acest domeniu este pasiunea sa și nu regretă că a ales această facultate. Consideră că universitatea sa pregătește viitori profesioniști și oferă studenților oportunităţile necesare. Vasile lucrează în timpul săptămânii în secţia cu pacienţi infectaţi cu COVID-19 dintr-un spital din Chişinău, dar şi în weekend pentru un magazin online. Este pasionat de fotbal şi muzică şi neaparat găseşte timp pentru citit.

Astfel, în cadrul celui de-al doilea episod pe care îl puteţi asculta mai jos, Vasile vorbeşte despre studenţia pe timp de pandemie, invăţământul şcolar şi modul prin care acesta contribuie la orientarea în carieră, concepţii greşite despre coronavirus şi multe alte informaţii curioase.

Podcast-ul The Moldovan Coffee Break include discuţii cu şase tineri despre cum își văd viitorul în continuare, despre cultură și prioritizarea acesteia în Moldova, despre limba vorbită și multe alte subiecte ce dezvăluie adevăruri despre realitatea de la noi prin prisma propriilor frici, aspirații și opinii.

În zilele ce urmează, #diez va publica fiecare interviu din cadrul podcast-ului și împreună îi vom descoperi pe cei șase: Catarina Martin, Vasile Harghel, Cristina Carmanu, Marcel Lazăr, Loredana Gămurari și Alina-Maria Țurcanu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine