(foto) Flashmob „Un Mărțișor USM-ist pentru tine!”

ipiccy_image (9)

Comitetul Sindical al Studenților Universității de Stat din Moldova a organizat cu ocazia zilei de 1 Martie-zi a renașterii, a sosirii primăverii, flashmobul: „Un Mărțișor USM-ist pentru tine!”, surprinzând plăcut doamnele și domnișoarele, oferindu-le mărțișoare, simbol al dăinuirii spiritualității noastre, aducător de sănătate, noroc, prosperitate, speranță și optimism.

În cadrul flashmobului au dăruit zâmbete și au transmis cele mai frumoase gânduri și urări de bine un grup de studenți și studente de la Facultățile de Biologie și Pedologie, Drept, Litere și Științe Economice.

Multe doamne cărora le-a fost oferit în dar Mărțișorul „USM-ist” au recunoscut că USM-ul este o instituție de învățământ superior performantă, aprecierea lor bazându-se pe înalta calitate a studiilor pe care le-au primit copiii acestora, studenți sau deja absolvenți ai Universității de Stat din Moldova, acest fapt însuflețindu-i pe studenți și făcându-i să conștientizeze cât de important e să valorifici oportunitatea de a studia la USM, implicându-se totalmente.

Felicitări tuturor cu ocazia sosirii primăverii, un Mărțișor frumos!


Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine