Avion militar căzut în Germania

_72232523_020583892-1
Foto:Avionul căzut în Germania, 12 ianuarie 2014

Piloții aflați la bordul avionului au reușit să se catapulteze din aparat. Ei sunt uşor răniţi, dar îngrijirile medicale nu sunt necesare.

Un avion de luptă de tip Tornado, ce era în proprietatea armatei germane (Bundeswehr) s-a prăbuşit joi seara, în apropierea oraşului Koblenz, în vestul Germaniei. Informația a venit din partea poliției locale.

Nimeni altcineva nu a fost rănit, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei, adăugând că fragmente ale aparatului de zbor au căzut în apropierea unei autostrăzi, blocând circulaţia, scrie Mediafax.

În zonă nu a fost înregistrat niciun accident rutier, însă circulaţia pe autostradă a rămas blocată până astăzi dimineață.

Aparatul s-a prăbuşit într-o zonă deluroasă, la Laubach, la o distanţă de 50 de kilometri vest de Koblenz. La faţa locului sunt prezenţi reprezentanţi ai poliţiei, Crucii Roşii, armatei şi pompieri. Poliţia nu oferit explicaţii ce ar explica ce a provocat accidentul.
Acesta este al doilea avion căzut pe teritoriul Germaniei în ultimile șapte zile.  Pe data de 12 ianuarie curent, BBC a scris despre un alt avion căzut. Atunci au decedat patru persoane. Avionul se deplasa din Marea Britanie spre orașul Trier, Germania.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *