Top știri din 16 ianuarie

IMG_4844

Studenți buni, copilărie frumoasă, pasageri mulți și stagii pentru tineri în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 16 ianuarie 2014.

#.1 Ei sunt 12 cei mai buni studenți moldoveni care ne reprezintă țara cu mândrie în lume

33 dintre cei mai buni studenți moldoveni care îşi fac studiile în străinătate au fost premiați în data de 4 ianuarie, la Chișinău, în cadrul Galei studenților originari din Republica Moldova „Excelență Academică pentru Moldova”.

#2. CNTM invită tinerii să aplice la un schimb intercultural în Elveţia

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii Pestalozzi (Elveţia), anunţă concurs de selectare a 40 de tineri pentru Schimbul Intercultural în Satul Copiilor, Trogen, Elveţia.

#3. Frumoasa lume a copilăriei surprinsă în fotografii de o mamă din Rusia

Elena Shumilova din Rusia, mama a doi copii, a încercat să surprindă în fotografii lumea frumoasă a copilăriei.

#4. Au fost anunțate nominalizările pentru Premiile Oscar 2014

Nominalizările la cea de-a 86-a ediție a premiilor OSCAR au fost anunțate joi, potrivit site-ului oficial al Academiei de film americane.

#5. 30 de intro-uri ale desenelor animate preferate din copilărie

Echipa #diez se pregătește de petrecerea cu supereroi și cum tot vorbing despre supereroi, am făcut o selecție cu desenele animate care le urmăream în copilărie, atunci ei erau supereroii noștri. Voi câte din ele ați văzut?

#6. Au fost anunțate nominalizările pentru Zmeura de Aur

Zmeura de Aur este un premiu parodie, ce anual se înmânează celor mai rele filme și actorilor prestația cărora a fost mediocră.

#7. Aeroportul Internaţional Chişinău a deservit un număr record de pasageri în 2013

Analiza retrospectivă a activității economico-financiare a Aeroportului Internaţional Chişinău pe parcursul anului 2013, indică o creştere record al indicilor din toate compartimentele se arată în datele prezentate de instituție.

#8. Aplică la Programul de stagii al Parteneriatul Estic 2014

Banca Europeană de Investiții (BEI) oferă experiență de muncă pentru tinerii absolvenți din țările Parteneriatului Estic în cadrul programului de stagii finanțate din Fondul de Parteneriatului Estic de Asistență Tehnică Trust.

#9. NASA a anunţat construirea celei mai mari rachete de pe Terra

Racheta va fi mult mai mare decât navetele spaţiale şi rachetele Saturn – folosite în programul “Apollo” în misiunile pe Lună – , care va fi utilizată pentru a transporta astronauţi pe planeta Marte.

#10. Primul amical din Emirate: Moldova 1 – 2 Norvegia

Naționala de fotbal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1 – 2, în primul meci amical cu Norvegia din cadrul cantonamentului din Emiratele Arabe Unite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *