Doi studenți moldoveni au lansat prima platformă care livrează zilnic oportunități pentru tineri

0-02-05-2c9a93d7666690d2b63442da53b7585a1cae99b587aa0168313902a92f765de8_fe994cb8
Foto:Sursa foto: arhivă personală

Doi tineri ambițioși și entuziaști, studenți ai Universității Tehnice din Moldova, Gherman Adrian și Vragalev George, au creat platforma iStudent.md – proiectul care are misiunea de a facilita promovarea oportunităților de implicare pentru tineri, printre care voluntariat, seminare, cursuri și alte evenimente.

„Fiecărui student îi este cunoscut sentimentul neplăcut, atunci când ratează un eveniment din cauza promovării insuficiente a acestuia. Iată de ce am hotărât să creăm un site dedicat studenților, unde toată informația despre ultimele evenimente va fi ușor accesibilă și constant actualizată”, spune Adrian.

Sursa foto: iStudent.md

iStudent are și rubrica Calendar, care are opțiunea de a sincroniza evenimentele în calendarul Google. Mai mult ca atât, tinerii pot confirma participarea la un eveniment accesând Going și logându-se cu adresa de mail, prin care vor primi ulterior notificare despre oportunitatea aleasă.

Sursa foto: iStudent.md

Platforma este încă în proces de dezvoltare, iar fiecare ajutor financiar este bine-venit. Tinerii menționează că este o muncă benevolă, care cuprinde multă dedicare și investiții. „Ne pasă de educația tinerilor și dorim să îi vedem implicându-se și în evenimentele extrașcolare. Acesta este un proiect independent, la care am muncit foarte mult, iar cu suportul vostru, putem ajunge și mai departe.” Puteți susține tinerii prin donații aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine