(video) Doi tineri sunt cercetaţi penal pentru furturi de automobile

Foto:Furau autoturismele pentru piese PC: poliție.gov.md

Doi tineri originari din raionul Străşeni, cu vârstele de 20 şi respectiv 23 ani, au fost reţinuţi de forțele de ordine, fiind bănuiţi de furtul a două automobile de modelele Honda Civic.

Bănuiţii le-ar fi furat pe parcursul lunilor mai – iunie curent, din sectorul Botanica, cu scopul de a le dezasambla şi de a le vinde pe bucăţi. Automobilele au fost ascunse în satul Vorniceni, unul fiind depistat de poliţişti într-o pădure din preajma localităţii, ne informează Inspectoratul General de Poliție.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală indivizii şi-au recunoscut vinovăţia, motivând că doreau doar să se plimbe. Însă, ulterior poliţiştii au stabilit că aceştia au furat automobilele cu scopul de a le vinde la piese dar şi faptul că, unul din ei are un automobil similar. Acesta intenţiona să schimbe unele piese la maşina personală.

Conform deciziei instanţei de judecată ei sunt cercetaţi penal pentru furt în stare libertate. Dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi de cele incriminate atunci ei riscă închisoare pe un termen de la 5 până la 10 ani.

Taguri: #Botanica
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *