Top 10 cele mai populare și discutate seriale turcești ale anului 2020

MyCollages-5

Toată lumea a început să vorbească despre serialele turcești când a fost lansat Suleyman Magnificul. De atunci au trecut aproape zece ani, iar industria seriilor TV din Turcia, precum și din întreaga lume, nu stă pe loc.

Fanii acestor seriale s-au împăcat deja cu faptul că un nou episod trebuie să aștepte o săptămână întreagă, iar, de obicei, acesta durează chiar mai mult decât un film de lung metraj. Pe toate rețelele sociale se creează grupuri cu fanii serialului, unde își pot împărtăși impresiile sau pot afla informații despre actori, intrigi și așa mai departe.

Știm că există fani ai serialelor TV turcești în Moldova, așa că echipa diez.ru a realizat topul celor mai discutate și populare seriale turcești ale anului 2020.

# Sadakatsiz

Este un remake al serialului difuzat pe BBC One „Dr. Foster”. Actrița principală a dus o viață calmă și liniștită alături de soțul și fiul ei până când a aflat că soțul ei o înșală. Acum intenționează să se răzbune pe el.

# Sen cal kapimi

Actrița principală este o florară fermecătoare care visează să studieze în străinătate. Ea se confruntă cu mari dificultăți financiare și a decis să apeleze la fonduri private pentru ajutor. Familia deține o companie mare și a decis să ofere o bursă pentru fată. Dar apoi bursa a fost redusă. Ea a decis să afle motivul și așa și-a întâlnit dragostea.

# Mucize Doktor

Este un remake al celebrului serial american „The Good Doctor”. Se povestește istoria chirurgului Ali care suferă de autism și de sindromul Savant. Ali lucrează ca asistent de chirurg, dar după un timp, pentru abilitățile sale, i se oferă posibilitatea de a efectua în mod independent operații și de a face ceea ce iubește cel mai mult – să salveze oameni.

# Aşk 101

Este un serial produs de Netflix. Acțiunea are loc în Turcia în 1990 și relatează povestea unui grup de adolescenți izolați de societate care studiază la liceu. Cel de-al doilea sezon al seriei va fi difuzat în 2021. Există 8 episoade în primul sezon.

# Dogdugun Ev Kaderindir

Mehdi este un băiat dintr-o regiune săracă care luptă pentru supraviețuire încă din copilărie. A făcut întâmplător cunoștință cu Zeynep, o fată care a crescut într-o familie bogată. În casele lor în care s-au născut și unde locuiau familiile lor, indiferent de bogăția materială, nu exista respect reciproc și cel mai important lucru – iubirea sinceră. Fără să le fie frică să-și împărtășească problemele, băiatul și fata își găsesc înțelegerea reciprocă și se susțin reciproc.

# Sol Yanim

Actrița principală studiază la contract în una dintre cele mai prestigioase universități din Istanbul. Tatăl ei a abandonat familia, fratele s-a sinucis, iar fata era nevoită să aibă grijă de mama ei în fiecare zi. Merge zilnic la universitate și lucrează într-un hotel pentru a-și plăti studiile și pentru trai. Datorită performanței sale academice bune, ea este rugată să ajute fiul proprietarului universității.

#Alev Alev

Evenimentele se desfășoară în jurul a trei fete – Rui, Chechek și Jemre. Două dintre ele erau înstărite și una lucra ca servitoare în casa acestei familii bogate. Odată, s-a întâmplat o tragedie, care a unit fetele. S-a produs un incendiu, care a devenit motivul prieteniei între ele.

# 50M2

Un alt serial turcesc produs de Netflix. El relatează povestea unui killer pe nume Golge care se ascunde de urmărirea mafioților, pe care, apropo, i-a considerat prieteni. Eroul se ascunde într-un atelier de croitorie a cărui suprafață este de 50 de metri pătrați.

# Ogretmen

În timpul predării la școală, profesorul se bucură de respectul atât al elevilor, cât și al profesorilor. Totul ar fi în regulă dacă una dintre elevile din clasa lui sa nu și-ar lua viața. Toată lumea a preferat să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic. Cu câteva zile înainte de absolvire, profesorul își ia elevii ostatici. Oare de ce?

# Bay Yanlis

Eroina principală, după o relație îndelungată, este părăsită de prietenul ei, este concediată de la lucru, iar părinții o presează că are deja 30 de ani și este timpul să-și întemeieze o familie. Pentru a ieși din acest cerc al eșecurilor, eroina se mută la verișoara ei. Face cunoștină cu un  medic, dar simte că face aceleași greșeli.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine