(video) Filme de dragoste pentru Crăciun, pe care să le vezi cu iubitul sau iubita

couple-watching-movie-in-bed_23-2147771149

Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie cu pași rapizi și nouă nu ne rămâne de făcut decât să ne pregătim cum se cuvine și să ne bucurăm de această sărbătoare. Dacă vrei să ai momente tandre alături de persoana iubită, alege un film de dragoste și bucură-te de sărbătorile de iarnă.

Pur și simplu dragoste/Love Actually

O poveste de dragoste care dă fiori. Love Actualy, un film care merită văzut împreună cu persoana iubită. Este unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun care relatează o serie de povești fabuloase. Vei descoperi ce înseamnă, dar și care este farmecul sărbătorilor de iarnă pentru mai multe personaje.

Un prinț de Crăciun/A Christmas Prince

A Christmas Prince este o comedie romantică ce îi are în rolurile principale pe Rose Mclever și Ben Lamb. Povestea filmului de Crăciun te va cuceri instant. Vei afla cum un reporter, care merge sub acoperire la palatul unui prinț pentru a afla cât mai multe secrete din viața acestuia, ajunge să trăiască dragostea vieții sale.

Crăciunul la castel/A Princess for Christmas

A Princess for Christmas spune povestea unei tinere pe nume Jules din Buffalo, ce primește custodia nepoților săi după ce sora și cumnatul ei mor într-un accident. Jules primește o invitație din partea unei rude îndepărtate să își petreacă ziua de Crăciun cu el într-un castel din Europa. De aici începe aventura pentru Jules și cei doi copii.

Un Crăciun de aur/A Golden Christmas

„Un Crăciun de aur” este o poveste romantică ce te poartă pe culmile iubirii. Jessica este un avocat federal care se hotărăște să se întoarcă în casa părintească de Crăciun. Însă, odată ajunsă acolo, aceasta descoperă că locuința în care a copilărit a fost vândută unui străin. Se hotărăște să o cumpere, iar de aici începe aventura ei de Crăciun. Nu îl cunoaște pe noul proprietar al casei, încearcă să îl aresteze și încep peripețiile.

Vacanța/The Holiday

The Holiday este un film de Crăciun care îi are în centrul atenției pe Cameron Diaz și Kate Winslet. Cele două nu se cunosc personal, dar vorbesc pe internet și fac schimb de case pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, în urma unor decepții pe care amândouă le au în dragoste. Amanda lasă luxul din casa din LA și vine în Anglia, iar Iris se bucură de o vacanță așa cum nu a mai avut niciodată.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine