(foto) Centrul Municipal de Tineret Chișinău te invită să participi la un sondaj de opinie despre viitorul Capitalei

57750927_311258016176442_6067741027681173504_o-920×613

Centrul Municipal de Tineret Chișinău a fost nominalizată drept instituție responsabilă de procesul de pregătire a dosarului privind obținerea titlului de Chișinău – Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2024.

Capitala Europeană a Tineretului este titlul acordat unui oraș european pentru o perioadă de un an, în timpul căruia i se dă șansa să manifeste, prin intermediul unui program cu multe fațete, viața și dezvoltarea culturală, socială, politică și economică a tineretului. Această inițiativă încurajează implementarea ideilor noi și a proiectelor inovatoare, în ceea ce privește participarea activă a tinerilor în societate și încearcă să prezinte un model pentru dezvoltarea în continuare a politicilor pentru tineret în alte municipii europene.

„Ne-am propus să cunoaștem tinerii mai bine, iar în acest sens lansăm un sondaj de opinie, rezultatele căruia urmează să le folosim pentru candidatura Chișinăului la Capitala Europeană a Tineretului 2024. Invităm toți tinerii doritori de a face o schimbare în orașul Chișinău să completeze acest sondaj de opinie”, comunică organizatorii.

AICI puteți completa formularul!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine