Tânărul care a gonit ieri prin Chişinău cu un Porsche nu va fi pedepsit pentru viteză excesivă

1(1)
Foto:PC: Jurnal.md

Tânărul șofer care a circulat ieri, 11 ianuarie, cu un Porsche Panamera nu va fi pedepsit pentru că circula cu viteza excesiva, deoarece cele două mașini de patrulare care l-au urmărit nu erau dotate cu radar, iar camerele de bord nu au capacitatea de a recepționa viteza.

Băiatul de 22 de ani aflat la volanul Porsche-ului va fi anchetat pentru că nu s-a oprit când a fost somat de oamenii legii, nu a cedat trecerea pietonilor, a circulat fără numere de înmatriculare și s-a deplasat pe contrasens dar nu și pentru că circula cu viteza excesivă. Pentru încălcări de mai sus, conducătorul auto a fost amendat cu 1.800 de lei și 8 puncte de penalizare. Rezultatele testului alcoolscopic au arătat 0,05 mg/l în aerul expirat, dar au fost preluate și probele biologice, care vor demonstra dacă era sau nu șoferul în stare de ebrietate. Conducătorul auto a fost supus și expertizei narcotice, care a arătat un rezultat negativ.

Poliția acumulează în prezent toate probele necesare pe faptul provocării de accidente rutiere care au avariat 2 mașini ale poliției, un troleibuz și alte doua automobile care circulau în trafic. Dacă vina acestuia va fi demonstrată riscă o amendă de încă 1.000 de lei și 6 puncte de penalizare. Anterior, respectivul șofer a mai primit 5 puncte de penalizare pentru exces de viteză.

Update: Vitezomanului care a gonit prin Chişinău cu un Porsche i-a fost suspendat permisul pentru un an.

 

PC: Jurnal.md
PC: Jurnal.md
2(1)
PC: Jurnal.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *