Natalia Rotaru, radiologă la Institutului de Medicină Urgentă și profesoară la USMF, a decedat din cauza COVID-19

deces-920×489-2-2

A fost anunțat decesul încă unei medice din Moldova, din cauza COVID-19. Este vorba despre Natalia Rotaru, radiologă la Institutului de Medicină Urgentă și profesoară la USMF. Medica era șefa Catedrei de radiologie și imagistică, doctoră habilitată în științe medicale, reputată specialistă în domeniul radiologiei.

Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu pierderea prematură a profesoarei universitare Natalia Rotaru, șefa Catedrei de radiologie și imagistică, doctoră habilitată în științe medicale.

Și conducerea Institutului de Medicină Urgentă exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a Nataliei Rotaru.

Medica radiologă a fost răpus de noul tip de coronavirus, la doar 57 de ani. Medica și-a dedicat peste trei decenii învățământului superior medical și sistemului național de sănătate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine