(video) Plină de idei, entuziasm și experiență. Povestea unei tinere din Moldova care a descoperit America cu programul FLEX

2

În căutare de noi experiențe și interese, atât în domeniul de studii cât și în cel cultural, tot mai mulți tineri apelează la programul de burse FLEX. Datorită acestui program, adolescenții au posibilitatea să plece timp de un an în SUA și să simtă acea aventură de elev într-un liceu american. Despre impresiile după un an de studii și experiența acumulată ne povestește Vlada Mangîr, una dintre absolventele programului FLEX în anul academic 2018/2019.

Tânăra a studiat timp de 10 luni într-un liceu din Texas, al doilea stat ca mărime din SUA.

În timpul petrecut în America, Vlada ne-a povestit că a crescut atât intelectual cât și emoțional. Mai mult decât atât, tânăra a aflat foarte multe lucruri noi despre cultura și societatea americană, dar și despre ea însăși.

„Am fost pusă în unele situații care până atunci nu-mi erau cunoscute, asta mi-a dat de înțeles că pot fi responsabilă, flexibilă și am acumulat foarte multe abilități care o să-mi prindă bine o viață întreagă. Cred că anume acest aspect este cel mai important din toată experiența dată”, ne spune Vlada Mangîr.

Înscrierile online pentru bursa FLEX 2021/2022 sunt deschise până pe 15 octombrie.

Mai multe detalii despre înscriere aflați AICI.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine