(foto) Alexandrina Țurcan, o modelă din Moldova, s-a filmat în serialul „Emily in Paris”, produs de Netflix. Tânăra a defilat nud

modela

Alexandrina Țurcan este o tânără modelă din Moldova. Acum trei ore, Alexandrina a anunțat pe pagina sa de Instagram că s-a filmat în serialul Emily in Paris, produs de Netfilx. Modela are un rol episodic. Aceasta apare defilând nud pe unul dintre cele mai populare poduri din capitala franceză.

Alexandrina a publicat câteva fotografii de pe platoul de filmare și și-a împărtășit sentimentele cu urmăritorii săi.

„Rolul meu scurt din Emily in Paris a fost o experiență uimitoare. Au fost o mulțime de râsete.

P.S. Vă rog să nu arătați ultima poză mamei mele sau va avea un atac de cord (sunt fericită că mama nu are Netflix) și da, am defilat nud pe podul Alexandre III în august, ceea ce înseamnă turiști, muuuulți turiști. Dar, ce nu face cineva pentru artă.

Lecţie! Fetelor, mergeți la ȘCOALĂ, obțineți o DIPLOMĂ și un loc de muncă REAL, altfel veți termina ca mine: mergând goale pentru unele producții Netflix pentru a câștiga existența”, scrie Alexandrina.

Vedeți mai jos fotografiile.

https://www.instagram.com/p/CGCcJ0eAwxu/?utm_source=ig_embed

Amintim că Alexandrina Țurcan, în 2014, a devenit noua imagine a unui parfum francez.

Alexandrina Țurcan este un fotomodelă din Republica Moldova. A apărut în pictoriale pentru reviste ca ElleL’OfficielHarper’s Bazaar și Vogue.

Alexandrina Țurcan a fost descoperită de către agenția Mandarina Models din România, iar la vârsta de 15 ani a mers pentru prima dată la Milano, unde a fost recrutată de agenția Modele Beatrice. Ulterior, a semnat un contract cu firma Major Model Management din New York.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine