Top știri din 8 ianuarie

article-1112122-0304BDE0000005DC-966_634x461
Foto:Statuie din gheață în Londra PC: dailymail.co.uk

Întrebarea anului, bărbați exemplari, figuri de gheață, desene pe mașină și altele în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 8 ianuarie 2014.

#1. Întrebarea anului 2013 de la C.U.C. este a lui Orest Dabija

Este al șaselea an în care se desfășoară concursul ”Întrebarea anului” în cadrul Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Întrebările intrate în competiție trebuiau propuse de autori sau jucători, apoi votate.

#2. “Art of Manliness” invită tinerii să devină bărbați exemplari

“Art of Manliness” (AoM) e un club pentru tinerii băieţi cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, care îi va ajuta să se perfecţioneze în a fi mai buni soţi, iubiţi, bunei şi fraţi.

#3. Cum arată orașul Soci înainte de Olimpiada de Iarnă

Înainte de Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014, Soci a fost un oraș al construcțiilor, care s-a transformat într-o mică Elveție, după cum consideră mai mulți vizitatori. Urmăriți și dvs. imagini ale orașului olimpic postate de Serghei Muhamedov pe blogul său.

#4. 10 știri care împlinesc 10 ani în 2014

Zece ani în urmă Barack Obama abia câștiga rolul de senator în statul Illinois, Massachusetts a devenit primul stat care a legalizat căsătoria între persoane de același sex și începea procesul de judecată față de dictatorul Saddam Hussein. Așa cum am început un nou an, PolicyMic a făcut o retrospectivă a celor mai mari știri care vor împlini un deceniu 2014.

#5. America îngheţată. Cum arată oraşele din Statele Unite afectate de gerul arctic

În jur de 70 de recorduri de temperatură au fost doborâte marţi, peste 1.200 de zboruri au fost anulate doar în Chicago şi temperaturile resimţite au ajuns până la minus 52 de grade Celsius, în Statele Unite.

#6. Figurile de gheață care au impresionat Europa

În cadrul acestui articol, #diez nu îți prezintă doar opere de artă create de “factorul antropic”, dar și de natură, pentru că deseori, mama natură demonstrează cât de puternică este în comparație cu ființa umană.

#7. Tendințele pentru primăvară-vară 2014. Articolele must have ale sezonului

Piesele vestimentare alese de noi promit să facă istorie în 2014 şi se dovedesc a fi cele mai bune investiţii vestimentare din garderoba de zi a fashionistelor pasionate. Nu sunt pretenţioase, suportă stylinguri diverse – de la cele mai elegante la cele casual – şi se înscriu în tendinţele modei viitorului.

#8. Ce fel de politicieni se nasc în anii calului?

#diez a selectat câțiva politicieni născuți în anul calului, unii fiind dintre cei mai influenți oameni de pe glob, vom vedea ce le va aduce acest an.

#9. Noi tarife pentru expedierea coletelor poștale internaționale

Tarifele pentru expedierea coletelor poștale internaționale urmează a fi modificate din 10 ianuarie curent. Un ordin în acest sens a fost aprobat recent de către Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei”.

#10. Noul Van Gogh ce creează opere pe mașina lui murdară

Operele de artă nu se fac neapărat pe pânză curată. Acest lucru a fost demonstrat de un comerciant de flori cu ridicata.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *