(foto) Destinații turistice noi, acompaniate de melodiile orchestrei MNYO. La La Play continuă să călătorească muzical prin țară

lalaplay (2)

La La Play continuă expediția muzicală. De data aceasta, membrii echipei au fost oaspeții pensiunii Gagauz Sofrasi, situată în UTA Găgăuzia, unde alături de gazda lor, Anna Statova, și Kathi Scheidereiter, manageră CSR Kaufland România, pe lângă „deliciile muzicale”, au reușit să gătească o specialitate specifică poporului găgăuz – gözleme.

Ceva timp mai târziu, echipa s-a îndreptat spre raionul Călărași, unde a făcut o vizită la pensiunea „Casa Mierii” din satul Răciula, un veritabil Muzeu Apicol al familiei Stegărescu.

Cea de-a doua parte a zilei a fost, la fel, plină de descoperiri turistice, deoarece La La Play a fost oaspetele domnului Vasile Goncear la „Casa Olarului” din Hoginești, un atelier meșteșugăresc despre istoria și practica olăritului tradițional moldovenesc.

 

Ultimul popas a fost „Crama Tudor” din satul Sadova – o frumoasă afacere de familie din sfera vinicolă a domnului Tudor Anghenie. În această ultimă destinație, membrii orchestrei au susținut un splendid Concert open-air alături de Felicia Dunaf.

Urmărește pe #diez aventura muzicienilor în cadrul La La Play 2020 și locurile frumoase pe care le vizitează anul acesta.

Taguri: #La La Play
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine