(foto) Descoperă traseul a patru pensiuni turistice din Moldova. „La Chișcăreni ACASĂ” – locul unde te poți relaxa și detașa de gălăgia urbană

neampornit
Foto:#NeamPornit

Campania națională de promovare și susținere a turismului intern #NeamPornit ne face cunoștință cu un nou traseu turistic autohton „La Chișcăreni ACASĂ” – un traseu ce descoperă istoria și locurile frumoase ale acestei localități.

#NeamPornit, povestește că: „«La Chișcăreni ACASĂ» este un proiect foarte important pentru oamenii din localitate, pentru că se creează un mediu benefic dezvoltării economice locale. Printre beneficiari, în afară de pensiunile agro-turistice, mai sunt șase întreprinderi locale incluse în traseul turistic, aceasta fiind o posibilitate de a stimula și susține producătorii locali”.

Principalele puncte de atracție ale localității Chișcăreni sunt monumente istorice din perioada boierului Nicolae Casso (1839-1904), precum și centrul de artizanat din localitate.

Cei care vor dori să pescuiască sau să se relaxeze o vor putea face la popasurile amenajate la iazuri și în pădure. Traseul este completat de serviciile oferite de cele patru pensiunile agro-turistice, activitățile agricole la care se pot implica turiștii și bucatele ecologice pregătite de gospodarii satului:
# pensiunea „Casa Rustică”;
# casa rurală „La Bunica”;
# casa rurală „Albinuța”;
# casa rurală „CASA DIN VALE”.

Pentru mai multe detalii despre traseu, accesați linkul de Facebook al echipei #NeamPornit!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine