(foto) Emily Ratajkowski se dezbracă pentru Terry Richardson

terry-richardson-emily-ratajkowski-2-1260×840
Foto:PC: Terry Richardson

Site-ul Highsnobiety a publicat aseară pictorialul unuia din cei mai scandaloși fotografi din prezent, Terry Richardson și pentru câteva clipe internetul a uitat de toate catastrofele.

După recenta sesiune foto pentru revista GQ,Terry Richardson a hotărât să mai bucure internetul cu încă un pictorial cu modelul Emily Ratajkowski, doar că de data aceasta el ne prezintă un set de imagini din spatele scenei de filmare, din studioul său. Emily apare îmbrăcată ușor în lenjerie de corp și cămașă flanel tipică pentru Terry. Dar sunt și poze în care ea nu poartă nimic.

La sfârșitul anului trecut Terry a fost acuzat, din nou, de comportament indecent, în timpul sesiunilor foto. O nouă petiţie pe site-ul Change.org este îndreptată împotriva celebrului fotograf Terry Richardson şi le cere brandurilor de modă şi revistelor să nu îl mai angajeze pe fotograf pentru şedinţe lor foto. Petiţia a strâns deja 5000 de semnături şi numărul creşte încontinuu. Richardson este renumit pentru şedinţele foto indecente pe care le face cu starurile, iar unele modele, precum Coco Rocha refuză să lucreze cu acesta.

PC: Terry Richardson
PC: Terry Richardson
terry-richardson-emily-ratajkowski-3-1260x840
PC: Terry Richardson
terry-richardson-emily-ratajkowski-4-1257x840
PC: Terry Richardson
terry-richardson-emily-ratajkowski-5-1260x840
PC: Terry Richardson
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *