O fotografie din revistă a ajutat la reunirea unei familii în New York

Deep Freeze
Foto:Nicholas A. Simmons , PC: Jacquelin Martin

Pentru o familie din New York, o poză le-a fost răspunsul la miile de rugăciuni spuse. Nicholas A. Simmons, în vârstă de 20 de ani, a dispărut joia precedentă, 1 ianuarie 2014. El a fost văzut părăsind casa sa din Greece, o suburbie din Rochester, New York.

Atunci el nu a luat nici portmoneul, nici actele de identitate cu el. Tânărul a fost găsit datorită unui fotograf al portalului de știri Associated Press, Jacquelin Martin, care a făcut o serie de poze pentru ziarul USA Today.

Ediția dată avea scopul de a demonstra cetățenilor SUA care este impactul frigului de afară, și avea drept poză principală un vagabond pe nume ”Nick”, învelit într-o pătură albastră nu departe de Capitoliul SUA, care se află în Washington.

Ziarul a fost editat și vândut mai peste tot în state. Poliția din New York luase legătura cu poliția din Washington, deoarece sora dispărutului, Hannah Simmons, observase asemănarea vagabondului cu fratele său. După ce a fost găsit, hospitalizat la spitalul Universității ”George Washington”. Mai târziu, în incinta acestuia, el s-a reunit cu familia.

Circumstanțele dispariției sale totuși sunt neclare, revista Figaro argumentând că tânărul nu a putut explica motivul plecării sale (posibil a avut loc o ceartă între el și părinții săi). Poliția din Greece afirmă că nu a fost găsit nici un indiciu unde s-ar fi putut afla tânărul, până poza nu a fost publicată în USA Today.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *