(video) Echipa #diez a încercat serviciul car sharing din Moldova. Cât costă și care sunt condițiile de utilizare

Car sharing

Începând cu data de 1 august, în premieră pentru Moldova, la Chișinău a fost lansat serviciul car sharing. Serviciul va permite clienților să arendeze mașini 100 % electrice prin intermediul unei aplicații. Pentru că serviciul este unul nou pentru Moldova, echipa #diez a mers în vizită la echipa amiGO pentru a afla mai multe despre acesta.

Vezi în reportajul de mai jos cum poți folosi serviciul.

Pentru a vă înregistra la serviciul amiGO CARSHARING, aveți nevoie de pașaport și permis de conducere. Puteți trimite fotografii cu aceste documente folosind aplicația mobilă.

Taxele de închiriere de mașini electrice se achită automat din soldul contului (suma minimală pe cont este de 500 de lei). Vă puteți suplini contul cu ajutorul aplicației amiGO CARSHARING folosind un card bancar Visa sau Mastercard ori prin intermediul terminalelor de plată.

Conform datelor publicate pe site-ul oficial, prețul pentru un minut parcurs începe de la 1 leu. La fel, utilizatorii vor trebui să achite câte 1 leu pentru fiecare minut de staționare.

Aplicația poate fi descărcată AICI pentru Android și AICI pentru iOS. Vezi mai multe detalii despre acest serviciul AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine