Iurie Leancă i-a transmis un mesaj de condoleanţe lui Dmitri Medvedev

start_1159402
Foto:PC: Jurnal.md

Prim-ministrul Iurie Leancă a transmis un mesaj de compasiune omologului său rus, Dmitri Medvedev, în urma atentatelor teroriste care au avut duminică și luni în orașul rus Volgograd.

În mesaj se spune:

Oamenii în Republica Moldova sunt profund marcați de știrea privind actele teroriste către au avut loc la Volgograd şi care s-au soldat cu pierderi de vieți omenești.
Asemenea tragedii nu pot lăsa indiferent pe nimeni. Poporul moldovenesc îndoliat este alături de Dumneavoastră în aceste momente.
Aceasta tragedie ne amintește încă o dată de necesitatea conjugării eforturilor comune în lupta împotriva terorismului.
Vă rog să transmiteți cele mai sincere condoleanțe familiilor şi apropiaților victimelor, precum şi însănătoșire cât mai grabnică celor care au fost răniți în urma acestor acte teroriste.

condoliante
PC: GOV

Reamintim că, ieri în gara feroviară din Volgograd, Rusia a avut loc o explozie provocată de un kamikaze ce a ucis în jur de 17 persoane, iar alte 50 au fost rănite. Un alt atentat sinucigaș cu bombă a avut loc, în dimineața zilei de astăzi, într-un troleibuz din același oraș. Explozia a făcut cel puțin 14 victime şi 23 de răniți.

Acestea nu sunt primele atacuri în Volgograd în acest an. Primul a avut loc pe 21 octombrie, când un atentator sinucigaș de sex feminin s-a aruncat în aer într-un autobuz de pasageri. Atunci, 6 persoane au fost ucise și alte 40 au fost rănite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *