(video) Campionii olimpici îndeamnă societatea să practice sportul și activitatea fizică

olympicfest_XL

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice este consemnată în Republica Moldova în a treia sâmbătă a lunii mai. CNOS marchează această sărbătoare prin evenimentul Olympic Fest și Cursa Olimpică, care anul acesta a ajuns la cea de-a 29 ediție.

Evenimentul Olympic Fest 2020 – online edition va avea loc în perioada 12-23 mai 2020 și va cuprinde mai multe acțiuni pe platformele de comunicare ale CNOS, ale partenerilor și Federațiilor Naționale.

Olympic Fest 2020 online edition provoacă și motivează pe toată lumea să se sincronizeze și să practice sportul oriunde are posibilitatea: acasă, în parcuri, pe terenuri sportive, respectând toate regulile de protecție în vigoare și având grijă de cei dragi.

Olympic Fest 2020 își propune să adune cât mai mulți participanți online pentru a păstra aprins spiritul de competiție și pentru a transmite sportivilor și antrenorilor motivația de a întreține viu visul olimpic în această perioadă, când nu ne putem aduna în număr mare pentru a ne bucura de sport și mișcare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine