Top știri din 26 decembrie

IMG_0968
Foto:Chișinău Youth String Orchestra #cyso

Unii pe YouTube dansează, alții se dezgolesc, iar în același timp lumea caută unde să petreacă seara de revelion și ce ținută să aleagă cu acest prilej. Mai multe detalii găsiți în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 26 decembrie 2013.

#1. [decembrie] #5 Încarcă un video haios pe YouTube

Zilnic pe YouTube sunt vizionate sute de clipuri. Muzicale sau nu, haioase sau ba, acestea demonstrează că oamenii devin tot mai ironici și sperăm că într-un final autoironici. Iată și tentativa noastră, planificată în noiembrie, realizată în noiembrie, publicată în decembrie.

#2. Recomandări de locuri unde să-ți petreci Revelionul

Dacă nu te-ai hotărât încă unde îţi vei petrece noaptea dintre ani, #diez vine în ajutor cu mai multe recomandări de locații, selectate astfel încât să împace diverse gusturi în materie de distracție. Și pentru că suntem deja pe ultima sută de metri, e posibil ca micul nostru ghid să vină la momentul potrivit.

#3. Lista candidaţilor care au fost promovați în urma concursului la MAEIE

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante, acest concurs a avut mai multe etape, astăzi pagina ministerului a publicat rezultatele.

#4. Ce ținute purtăm de sărbători

Sezonul de iarnă se caracterizează printr-o multitudine de sărbători la care trebuie să fii prezent, iar una din cele mai mari bătăi de cap este ținuta pe care o vom îmbrăca. Pentru a alege ținutele corect e nevoie să cunoști câteva din ultimele tendințe din noul an și să le potrivești conform personalității tale.

#5. Bradul din Cahul vs Bradul din Bălți

Echipa #diez continuă să caute cei mai frumoși brazi din Republica Moldova. Astfel avem nevoie de ajutorul vostru de a identifica cât mai mulți.

#6. Topul flashmob-urilor de pe Facebook: #1. Farfurii zburătoare de sfârșitul lumii

Echipa #diez a încercat să se uite la ce s-a petrecut pe Facebook-ul moldovenesc în ultimii 3-4 ani, și să vă povestească de câte un flashmob care s-a petrecut.

#7. Câți prieteni e ok ca să vă știe secretele?

Datorită internetului, suntem primii care se bucură de mii de prieteni. Trăirile personale preferăm să le împărtășim însă cu doar 2-3, de care ne leagă viața adevărată.

#8. Vin fiert cu portocale sau istoria “izvarului”

Metodele tradiționale de lecuite, cele ca usturoiul, ceapa și lămâia sunt folosite din plin de concetățenii noștri. Vinul fiert sau “izvarul”, cum se mai obișnuiește a i se spune, rămâne o băutură apreciată îndeosebi de cei care nu cred în medicamente.

#9. Cuvintele anului 2013 potrivit dexonline

Dexonline este o resursă care poate fi folosită atunci când nu știți un cuvânt, nu știți cum se ortografiază corect un cuvânt sau vreo conjugare a unui verb.

#10. Cambridge are un centru de testare în Moldova: Universitatea IRIM

Pe 12 decembrie, a fost semnat primul acord de parteneriat între Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moldova (IRIM) și Alianța Franceză din Moldova, în privința deschiderii centrului care oferă și organizează examenele Cambridge de limbă engleză.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *