Mihail Formuzal nu s-a prezentat la ședința Guvernului

658x0_mihail-formuzal1
Foto:Mihail Formuzal PC: timpul.md

Mihai Formuzal, bașcanul Unității Teritorial Administrative Găgăuzia, nu s-a prezentat la Ședința Guvernului pentru că „este ocupat cu altceva”. Prim-ministrul Iurie Leancă s-a arătat deranjat de motivul invocat.

După ce a fost anunțat la începutul ședinței, motivul de ce guvernatorul UTA Găgăuzia nu s-a prezentat la Ședința Guvernului, Iurie Leancă s-a arătat nemulțumit, el a menționat că „tocmai doream să discutăm despre autonomie”, pentru că se resurse financiare spre UTA Găgăuzia. ”Sper că la următoarele ședințe domnul Formuzal va găsi timp să vină și să fie cu noi și să discutăm aceste subiecte”, a adăugat premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă.

Mihail Formuzal este un om politic din Republica Moldova, care îndeplinește în prezent funcția de bașcan al UTA Gagauz Yeri (din decembrie 2006).

Mihail Formuzal s-a născut la data de 7 noiembrie 1959, în satul Beșghioz (raionul Ceadîr-Lunga), într-o familie numeroasă de țărani. După absolvirea studiilor elementare (1966-1977) la Școala medie din satul natal, a fost înrolat în armată în anul 1977, în cadrul flotei militar-maritime a URSS.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *