Ministerul Sănătății a lansat spoturi de informare a cetățenilor cu privire la prevenirea răspândirii coronavirusului

1071082__5e2efd53b73db

Ministerul Muncii, Sănătății și Protecției Sociale a prezentat un raport cu privire la un set de măsuri întreprinse de guvern în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului de tip nou. Astfel, oficialii au întreprins următoarele măsuri:

# sunt pregătite și lansate spoturi în transportul public și la TV cu privire la informarea cetățenilor, iar de astăzi vor fi expediate cetățenilor instrucțiuni prin sms;

# sunt pregătite stocuri suficiente de medicamente antivirale specifice, iar în zilele viitoare OMS va pune la dispoziția guvernului echipamente de protecție individuale pentru lucrătorii medicali;

# va fi majorat numărul paturilor în spitalul de boli infecțioase – până la 165 de paturi pentru adulți, 240 de paturi pentru copii și 60 de paturi pentru femei însărcinate.

Aici puteți vedea cum arată saloanele în care ar putea fi internate persoanele infectate.

Ministerul Educației interzice călătoriile în afara țării elevilor, studenților și angajaților din instituțiile de învățământ.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine