(video) A organizat o instruire pentru colegi și le-a vorbit despre dezvoltarea personală. Istoria elevului care își dorește să vadă tinerii mai implicați

jdsf

Cristian Izvorean învață în orașul Drochia din nordul țării. A înțeles că voluntariatul îi aduce multe beneficii, așa că a dorit să-și inspire colegii în cadrul unui training de dezvoltare personală. A filmat experiența, iar videoul obținut l-a înscris la concursul „Multimedia Conector pentru Tineri”, organizat de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

„Cu o floare nu se face primăvară… dar dacă am contribui mai mulți, am schimba lucruri. M-am bucurat când colegii mi-au trimis fotografii cu activitățile pe care le au ei cu alți tineri”, a menționat Cristian.

Datorită produsului video, Cristian Izvorean a fost unul dintre câștigătorii concursului „Multimedia Conector pentru Tineri”. Cristian Izvorean s-a implicat în mai multe activități din cadrul proiectului „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”, implementat de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine