Cine este cel mai tânăr primar din țară, care a fost ales în turul II al alegerilor locale

71079911_1651332464998195_5630097088718045184_n

Are 25 de ani și a reușit să câștige mandatul de primar în satul Filipeni din raionul Leova. Vorbim despre cel mai tânăr primar care a fost ales în turul II al alegerilor locale – Tudor Camerzan.

Deși a trecut printr-un scandal în primul tur și a fost la un pas de a pierde cursa electorală, acesta oricum a reușit să învingă. Tânărul a candidat din partea PLDM și a reușit să-l câștige, în turul II, pe contracandidatul său PDM-ist cu 52,20 % dintre voturi.

asmf

„Bună ziua stimați locuitori ai satului Filipeni, vreau să vă aduc sincere mulțumiri pentru votul de încredere acordat și pentru susținerea enormă adusă. Drumul greu abia începe, o să avem foarte mult de muncă, dar sunt sigur că o să reușim împreună. Am demonstrat că doar uniți putem fi mai puternici, iar adevărul și dreptatea au triumfat împreună cu voi. Țin să vă aduc la cunoștință că nu sunt supărat pe nimeni pentru vorbele și critica adusă, doar așa am reușit să fiu mai decis și mai motivat să lupt pentru scopul nostru comun – Dezvoltarea Satului Filipeni. Vreau să aduc mulțumiri întregii echipe care mi-a fost alături și aici mă refer la toate persoanele care au muncit și au contribuit la acest rezultat. Noi am schimbat cu adevărat sensul politicii la nivel local, unde indiferent de partid și preferințe am urmărit binele și integritatea localității. Sper foarte mult să fiu un exemplu demn de urmat pentru toți cei plecați peste hotare, fraților uitați-vă că se poate, încă există șansă să schimbăm lucrurile spre bine, trebuie doar curaj și multă multă muncă. Cu Doamne ajută și nu uitați că doar Împreună facem viața mai bună!”, a menționat tânărul, după ce a câștigat mandatul de primar.

În primul tur al alegerilor locale, contracandidatul PDM-ist a lui Tudor Camerzan a fost declarat învingător, după ce acestuia i-a fost atribuit un vot pe care membrii comisiei îl declarase „invalid”. După ce reprezentanții de la PLDM au pornit un scandal și au acuzat supraveghetorii de fraudă, rezultatele au fost schimbate, iar tânărul a fost reîntors în cursa electorală.

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine