Stagii de jurnalism în Germania la Deutsche Welle

0,,15666246_303,00
Foto:Devină și tu un jurnalist de calibru cu ajutorul DW. PC: dw.de

Stagiile sunt posibile în toate sferele în care jurnaliștii lucrează la Deutsche Welle (DW): televiziune, online, radio, comunicații și DW Akademie.

Dacă doriți să obțineți o ocazie de a lucra într-un departament editorial DW aici sunt câteva detalii despre stagiile pe care le oferă Deutsche Welle.

Departamentul Multimedia Regional din Bonn oferă stagii de radio și online în 30 de limbi. Departamentul Multimedia Global oferă stagii de televiziune în Berlin. Programele de televiziune sunt produse în arabă, germană, engleză și spaniolă.

Stagiile durează șase luni și încep în prima zi lucrătoare a lunii. Compania încearcă să vă implice cât mai mult posibil în rutina de zi cu zi departamentului. Sarcinile jurnalistice sau editoriale pe care vi le asumați depinde de experiența jurnalistică pe care o aveți deja. Stagiile DW Welle sunt în general remunerate. Salariul reflectă calificările pe care le aveți și începe de la 310€ pe lună.

Persoanele eligibile pentru un stagiu la DW trebuie să:
# fi absolvit cel puțin trei semestre academice
# aibă experiență inițială în jurnalism: televiziune, radio și / sau on-line

Pentru stagii ce se desfășoară între iulie și decembrie 2014 va trebui să se aplicați până în aprilie 2014, compania vă va informa despre decizia luată în luna mai. Puteți trimite cererea dumneavoastră scrisă în limba engleză sau germană, prin poștă sau e-mail.

Toate detaliile despre cum să aplicați citiți de pe site-ul Deutsche Welle.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *