Proba de canotaj, o adevarată provocare pentru politicieni

img_4398
Foto:Politicienii în exercițiu au participat la Ziua Olimpică. PC #diez.md.

În cadrul Zilei Olimpice desfășurată la Chișinău, politicienii noștri au avut ocazia să demonstreze nu doar aptitudinile intelectuale, dar și cele fizice, fiind provocați la un concurs de canotaj.

Punctul culminant al evenimentului a fost turneul de canotaj, la care au participat politiceni, vedete ale show-bizului, sportivi de performanță și jurnaliști. Cei mai cunoscuți polticieni ai momentului Vlad Filat, Iurie Leanca, Liliana Palihovici și-au demonstrat talentul în ale sportului, concurând cu artiștii și jurnaliștii momentului.
Daca proba a fost una foarte ușoară pentru sportivi, atunci politicienii au facut cu greu față efortului. Olimpicii au cedat locul întâi echipei de politicieni sau mai numiți și echipa prieteniei, iar ei rândul lor au oferit întâietate artiștilor, lasându-i pe ei sa ia laurii concursului.
,,Nu contează cine a câștigat, deoarece toți au primit diplome de la Comitetul internațional Olimpic, important e că toti au participatat și au fost în exercițiu propriu-zis, în principiu a învins mișcarea olimpică și modul sănătos de viață”, a declarat Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Olimpic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *