O nouă stea pe scena Hollywood-ului: Lourdes, fiica Madonnei

1386613008_lourdes-leon-lg
Foto:Lourdes Leon, fiica Madonnei, în rolul lui Betty Rizzo, din show-ul ”Grease”. PC: MAXA/Landov

Să recunoaștem, ați fi putut aștepta știri mai triste despre fiica Madonnei, Lourdes Leon, decât faptul că a jucat într-o producție de liceu ”Grease.” În vârstă de 17 ani, Lourdes a interpretat rolul lui Betty Rizzo.

Într-una din scenele spectacolului ”Grease”, Lourdes, și-a demonstrat abilitățile de dansatoare, pe scena școlii ”LaGuardia” din New York. Ea a purtat o rochie neagră, cu o perucă lungă și întunecată. Lourdes a jucat de minune rolul liderului grupului Pink Ladies, interpretat de Stockard Channing, în filmul, cu aceeași denumire, din 1978.

”Ea  a fost într-adevăr minunată”, a declarat un martor pentru Us Weekly, comentând performanța lui Lourdes. ”Ea este o cântăreață, dansatoare și actriță destul de bună, și părea că se simte foarte confortabil pe scenă. Părea, de asemenea, că se distrează foarte mult.”

stockard-channing-lg
Stockard Channing în rolul lui Betty Rizzo, din filmul ”Grease”, din 1978. PC: Paramount Pictures/Getty

Din fericire, mama vedetei în devenire, Madonna a reușit să fie prezentă în timpul show-ului, împreună cu tatăl lui Lourdes, Carlos Leon. Dar în sală nu s-a simțit mult prezența scandaloasei dive, ba din contra, ea a fost foarte cuminte.

Sursa: usmagazine

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *