Top știri din weekend: 7-8 decembrie

1
Foto:Întrevederea între cei 3 politicieni. PC: http://klichko.org/

Multe evenimente interesante în Chișinău, dar și pe EuroMaidan-ul din Kiev. Vezi aici care au fost cele mai importante și populare știri de pe #diez din 7-8 decembrie 2013.

#1. Cât de rele sunt femeile în funcţie de zodie

Dintotdeauna a existat concepţia că femeile au ceva răutăcios în structura lor emoţională, iar lupta cea mare s-a dat între cine e cea mai răutăcioasă dintre ele.

#2. Discursul lui Vlad Filat la EuroMaidan

Astăzi, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a ţinut un discurs în faţa participanţilor la acţiunea pro-europeană din centru oraşului Kiev, Ucraina.

#3. Starea dezastruoasă a Circului din Chișinău a ajuns în revista americană Business Insider

Revista americană Business Insider a publicat pe site-ul său relatările aventurierului și scriitorului britanic Darmon Richter despre Circul din Chișinău.

#4. Experiment social în Chișinău: Dacă ești fericit – îmbrățișează-mă

Tinerii de la Wake Up Moldova au vrut să vadă cine din Chișinău este fericit în această toamnă așa că au mers prin centrul Chișinăului cu o pancartă pe care scria: ”Dacă ești fericit – îmbrățișează-mă”.

#5. EuroMaidan-ul din 8 decembrie 2013. A început bine, s-a terminat nu prea

Duminică, 8 decembrie, a fost ziua de susținere a EuroMaidan-ului în toată lumea și în toată Ucraina. #diez îți prezintă cele mai importante momente.

#6. Bărbați vs. Femei: regrete, sex și dragoste

Atunci când vorbim despre bărbați și femei, trebuie să ținem cont că sunt două persoane cu totul și cu totul diferite. Acest lucru demonstrează și studiul publicat anterior.

#7. 3 milioane de beculeţe de Crăciun pe un traseu de 32 km în Bucureşti

Vineri, 6 decembrie 2013, la București s-au aprins beculețele de Crăciun. Vezi cât de mult se deosebește nivelul instalațiilor și a bradului propriu-zis din capitala României și cea a Moldovei.

#8. Festivalul Voluntarilor și-a anunțat învingătorii anului

Au fost premiați cei mai buni voluntari ai anului la Festivalul Voluntarilor “Jos Pălăria” în fața Voluntarilor.

#9. Angajații ambasadelor la un Iarmaroc Caritabil de Iarnă

La Chişinău a început sezonul târgurilor de Crăciun. Astăzi, 7 decembrie, a fost organizat „Iarmarocul Caritabil de Crăciun” organizat an de an în ajunul sărbătorilor de iarnă.

#10. Jazz și modă pentru caritate

Din “Inimă în Inimă” este un eveniment de caritate organizat pentru a colecta fonduri care vor fi distribuite Azilului de bătrâni din raionul Căușeni și Centrului de copii vulnerabili din Orhei cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *