Beyonce și veganismul nu se pupă

Not-Exactly-Vegan-Beyonce-Wears-Fur-to-Vegan-Restaurant

Cineva să cheme poliția! Cea care a promis să-și schimbe obiceiurile gastronomice, a uitat de unde apar blănurile pe care le poartă. Beyonce și Jay Z au ieșit la un prânz modest, bineînțeles, la unul din cele mai populare restaurante din Westwood, California, ”Native Foods”, în cadrul programului ”22 Days Challenge”, care exclude carnea.

Beyonce, în vârstă de 32 de ani, a intrat în restaurant purtând un camuflaj de la Christopher Kane, un mix de hanorac și un adevărat guler de vulpe. (Veganii înrăiți de obicei, nu doar exclud produsele lactate și carnea, din dieta lor zilnică, dar, de asemenea, renunță la hainele cu blană). Dar nu și interpreta care a asociat geaca cu cizme pe platformă din piele de căprioară.

Bey și Jay au început programul ”22 Days Challenge”, care ar trebui să dureze până la Crăciun. Acesta este un fel de post sau mai sofisticat spus – curățire fizică și interioară. Psihologii spun că deobicei ai nevoie de 21 de zile pentru a scăpa de un viciu, iar în cea de-a 22-a găsești calea de salvare.

article-0-19E2A38D00000578-717_634x869

Sursa: usmagazine

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *