Partea #3: 3/3 zodii și horoscopul lor în anul calului 2014

tumblr_maazyaMui71qluh5k

#diez îți aduce informațiile și despre alte trei zodii și soarta lor în anul 2014. Care va fi ea, vedeți în articolul ce urmează.

#Balanță = Câine

Dog-Head-Tilt-Gif

Compatibilitatea crescută dintre cal (gemeni) și câine (balanța), regăsita și în horoscopul chinezesc, și în cel european, înseamnă că cei născuți sub semnul balanței/al câinelui vor trăi la fel de intens ca gemenii/caii. Focul va încerca deopotrivă caii și câinii. Iată de ce pe plan sentimental se anunță trăiri intense, momente fierbinți, uneori sexuale, alteori tensionate psihic, toate fiind marcate negativ de prea puțină răbdare. Deși câinii vor simți nevoie de relații stabile, cu perspectivă, vor trebui să-și folosească la maximum capacitățile de mediere pentru a nu cădea pradă avalanșei de emoții.

Pe plan profesional se anunță mari schimbări în bine. Balanțele/câinii își pot găsi noi oportunități de muncă mai bine plătite decât jobul anterior.

Însă toate aceste – intensitatea trăirilor sentimentale și concentrarea puternică pe oportunitățile de serviciu – îl vor suprasolicita din punctul de vedere al sănătății pe câine, motiv pentru care trebuie neapărat să fie echilibrat în alimentație, în stil de viață, pentru a nu cădea epuizat la pat.

#Scorpion = Porc/Mistreț

giphy

În 2014, în anul Calului de Lemn, scorpionii/porcii vor avea parte de armonie pe plan sentimental, dacă depun puțin efort. În acest sens ar trebui sa fie mai empatici, mai răbdători și mai romantici pentru ca relația de cuplu să se mențină pe un făgaș bun. Scorpionii/porcii celibatari vor avea parte de aventuri amoroase, care însă nu-i va afecta prea mult emoțional.

În schimb, profesional, anul Calului de Lemn este favorabil scorpionilor/mistreților. În sfârșit, vor vedea finalitatea muncii depuse în ultimii ani, vor primi recunoaștere pentru eforturile lor, dar și recompense financiare.

Totuși, nu vor sta excelent cu sănătatea. Faptul că se vor concentra puternic pe muncă îi va face neglijenți cu propria lor sănătate. Ar fi bine să nu comită imprudențe când vine vorba de stilul de viață, să se odihnească suficient și să apeleze la medic de îndată ce se simt rău.

#Săgetător = Șobolan

tumblr_m0vecxmrBt1rn3syoo1_500

Șobolanii, adică săgetătorii după cum îi știm în horoscopul european, vor avea un an 2014 liniștit pe plan emoțional, fără schimbări majore. Chiar dacă sunt într-o relație de cuplu sau nu, chiar dacă se înhamă la relații sau aventuri noi, șobolanii vor avea parte de o împăcare emoțională.

Pe plan profesional, însă, numai împăcați nu vor fi! Dar acest lucru nu este deloc rău, ci dimpotrivă! Șobolanii/săgetătorii vor avea mari șanse de afirmare pe plan profesional, vor avea numeroase oportunități de a da peste nas concurenței și de a se impune ca lider în domeniul lor de activitate.

Faptul că vor avea parte de calm pe plan sentimental și de provocări și de succes pe plan profesional creează un echilibru care se va regăsi pe planul sănătății. Cu alte cuvinte, acesta completare nu le va afecta nicidecum starea de sănătate. Cu toate acestea, dacă vor să fie cu adevarat precauți, vor face totuși o vizită la medic pentru câteva analize de rutină.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *