Top știri din 3 decembrie

aproape-300-de-elevi-la-junior-summer-university
Foto: citynews.ro

Tineri frumoși, de succes, care susțin Ucraina, ce se căsătoresc sau dansează pentru scopuri nobile. Anume astfel de persoane întâlniți în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 3 decembrie 2013.

#1. Partea #2: Banii, dragostea și sănătatea zodiilor în anul calului 2014

Ieri am prezentat prima parte a horoscopului pentru anul 2014, astăzi o vedeți pe a doua.

#2. Alexandru Popovici – Tineri pentru tineri. Spune lumii povestea ta de succes!

#diez continuă și astăzi, 3 decembrie, să-ți prezente tinerii din Moldova care au în spate o istorie de succes. Astăzi vă prezentăm un tânăr care-și ajută semenii să se lanseze în afaceri prin intermediul unei platforme de startup-uri.

#3. Adela Prisăcari va reprezenta Moldova la Miss Tourism International 2013

În urma selecției naționale Miss Turism International Moldova 2013, Adela Prisăcari a fost desemnată câștigătoare urmând să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Tourism International 2013, care se desfășoară în acest an în perioada 8 decembrie 2013 – 3 ianuarie 2014 în Malaezia.

#4. Oleg Tomșa susține #euromaidan

Oleg Tomșa este un alt tânăr care susține acțiunea pașnică #euromaidan. El a relatat pentru #diez de ce a fost prezent la #euromaidan în Moldova.

#5. Străinii vor putea solicita viza în Moldova pe online

Director executiv al Centrului de Guvernare Electronică, Stela Mocan, a declarat pentru IPN că, datorită serviciului „e-Viza”, călătoriile în scopuri turistice şi de afaceri în Republica Moldova vor fi mai uşor de planificat.

#6. Doi tineri români fac înconjurul lumii cu cererea lor de căsătorie

Un tânăr şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. Cu ajutorul unor prieteni, el a compus celebra întrebare “Amalia, vrei să fii soţia mea” în trafic.

#7. Fondul Visegrad oferă burse de master studenților moldoveni

Țările ce fac parte din grupul Visegrad (Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Slovacia) oferă burse de master pentru tinerii moldoveni.

#8. #euromaidan: 12 lucruri pe care trebuie să le știi despre protestele din Ucraina

Ucraina este de câteva zile scena unor proteste la care participă sute de mii de persoane. Dacă la început au fost pașnice, în ultimele zile au avut loc ciocniri între protestatari și forțele de ordine. Mai mult chiar, mai mulți jurnaliști au fost răniți.

#9. Rezultatele PISA 2012: În ce ţări sunt cei mai buni elevi din lume

Țările din Asia au cea mai performantă educație din lume, potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educației la nivel mondial.

#10. Tinerii au organizat un flashmob cu dans pentru a lupta cu HIV/SIDA

Uniunea Internațională a Tineretului, în parteneriat cu Comitetul Sindical Studențesc ULIM a organizat un flashmob dedicat Zilei Internaționale de Luptă contra HIV/SIDA (1 decembrie).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *